Welkom! Mail: info@studiofietje.nl, Bel: 06 48 52 90 80

Fietje Marieke

Fietje is gespecialiseerd in conceptontwikkeling, interieurontwerp & styling en transformeert ideeën naar inspirerende concepten, verfijnde ruimtes en prettige omgevingen. Tot in het kleinste detail.

Door te analyseren, mee te denken en in te leven in de wereld van de opdrachtgever en gebruiker, komen concept en vorm altijd tot het best mogelijke resultaat. Een resultaat dat werkt.

Het beste interieur of werkomgeving ontstaat door te luisteren naar de doelgroep en de gebruiker en deze waar nodig uit te dagen. Weten wie je wilt bereiken om je doelgroep in het hart te raken, betekenisvol en authentiek. Of het nu gaat om creatieve concepten, optimaliseren van het werkproces middels het interieur, bijpassende huisstijlen of styling van een ruimte; bij Fietje is uw project in deskundige handen. Van concept tot inkoopbegeleiding en uitvoering.

Fietje is opgericht in 2014 door Marieke Klompenhouwer. Marieke heeft jarenlange ervaring in de (interieur) architectuur en het facilitaire werkveld. In de afgelopen jaren heeft zij veel ontworpen, bedacht en geleerd. Tot begin 2014 was zij interieurarchitect en conceptvormgever bij het facilitair adviesbureau newDirections. Zij werkte voor opdrachtgevers als Telfort Zakelijk, Achmea, Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam en vele anderen. Marieke staat ingeschreven als interieurarchitect bij het Bureau Architectenregister.